Wie zijn wij

Samen met zijn vrouw Vanessa begon Kars Pos in 2001 zijn bedrijf. Wat begon met garagedeuren en rolluiken is uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf in alles wat een huis afsluitbaar maakt. Maar ook veranda’s en screens als verlenging van een woning kan de Harderwijker leveren en plaatsen. Dat kan eenvoudig en doeltreffend. “Terrassen en verhardingen worden fraaie veranda’s en carports. Zo kan men lekker lang buiten genieten, beschut tegen weer en wind. En kostbare tuinmeubelen staan alle seizoenen keurig droog,” vertelt Pos.

We gaan met de tijd mee. Tegenwoordig kun je je zonwering  bedienen met een app op je de mobiele telefoon. Dit kan overal en altijd ook al ben je niet thuis. Momenteel zijn de veranda’s zijn enorm in trek. “Mensen willen graag comfort en het geeft een stukje uitstraling,” aldus Pos. Hierbij werkt de Harderwijker met zowel polycarbonaat als ook met glas.  .

Vanessa  ontvangt de gasten in de showroom en praat met hen door over de verschillende mogelijkheden. Sinds 2017 is zij ook gespecialiseert als interieur en styling adviseur. Dus komt u er niet uit met u interieur? Wij helpen u graag hiermee.

Pos Deuren & Zonwering is vooral te vinden in Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk en Hierden. Maar ook Zeewolde wordt door de Harderwijkse ondernemer bediend. Wij leveren  maatwerk en zorgen voor snelle service. Dagelijks is Pos op pad om bij klanten in te meten en te monteren. “Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel. Van de bestelling tot montage, alles wordt professioneel uitgevoerd. De klant moet er zeker van zijn dat een product optimaal functioneert.”

Maar ook op het gebied van raamdecoratie in huis kan Pos Deuren & Zonwering inspelen op de laatste modetrends. In de showroom kunt u onze binnenzonwering zien en uitproberen. Functioneel zijn ook de plisséhordeuren met zijn decoratieve geplisseerde insectengaas. “Dit is de beste oplossing voor keukendeuren, tuindeuren en zelfs dubbele tuindeuren of een brede schuifpui. Wespen, muggen en ander ongedierte worden dankzij deze hordeur effectief buiten de deur gehouden.” Pos kijkt naar indiviuele situaties. “Voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren kunnen er twee plissédeuren naar elkaar toe worden gemonteerd. De plissédeur werkt zonder veerspanning waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan.

Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom op de Nobelstraat 31-1 te Harderwijk.